Mâncare de viţel cu măsline

de AndreeaRodica in Vita, 17 Mar 2011 | 5140 vizualizari

 

Foarte buna aceasta mancare, potrivita atat pentru pranz cat si pentru cina.

 

INGREDIENTE

  • - o bucata pulpa de vitel;
  • - 5 cepe mari;
  • - 150g masline;
  • - 2 linguri cu bulion;
  • - 1/2 de cana cu vin;
  • - ulei,
  • sare,
  • piper boabe,
  • foi de dafin.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mâncare de viţel cu măsline:

Am fiert carnea in prealabil in oala Kukta, cam 25-30 de minute. (mergea si mai putin, intre noi fie vorba).
Am calit ceapa taiata julien, apoi am adaugat bulionul. Am adaugat vinul, o cana cu apa, maslinele, condimentele si am lasat la fiert 5 minute.

Apoi am adaugat carnea si am dat la cuptor, la foc mic, pentru vreo 20 de minute.

Se poate servi atat calda, cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mâncare de viţel cu măsline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocana de vitel cu cartofi